Acharavi  
Acharavi heeft een lange hoofdstraat. Hier bevinden zich dan ook de meeste winkels en uitgaansgelegenheden. Ondanks, dat er een overvloed is aan bars en restaurants, valt er voor de jongere generatie onder ons weinig te beleven. 'sAvonds is het dan ook al vroeg afgelopen met het uitgaansleven, vooral buiten het hoogseizoen. Maar gezellig is het er wel. Acharavi is in het voorseizoen vrij rustig, maar in het hoogseizoen kan het er erg druk zijn. Vanaf de hoofdweg gaan er vele straatjes naar het strand: een prachtig, kilometers lang zandstrand, afgewisseld door kiezelstrand. Het prachtige zandstrand is een echte attractie voor iedereen: jong en oud.

Er is een watersport centrum gelegen aan de linkerkant van het strand, waar je kunt waterskien, parasailen enz. Leuk is ook een bootje huren en het eiland gedeeltelijk vanaf het water te bekijken.Wilt u meer van het eiland zien, kunt u via een plaatselijk reisbureau een boottocht boeken. Bij deze reisbureaus kunt u ook vaak een auto huren, wilt u het eiland gaan verkennen. U kunt het natuurlijk ook met het openbaar vervoer doen, is wel zo leuk, maar wel erg vermoeiend. Of huur eens een fiets, scooter, buggy of een quad. Een andere attractie in Acharavi is het Hydropolis Water Park. Echt iets om met de kinderen heen te gaan.
     

  Wat de winkels betreft, is er veel aanbod van zilver, goud en olijfhout. .

Een leuke winkel is Olive wood, vol met zelfgmaakte artikelen van olijfhout. Bij Dimitra supermarkt de weg naar het strand.

Film olive wood

Voor van alles wat, gaat u naar Armelle, schuin tegenover Gelina beach.

griekenland, corfu, acharavi, kerkyra, town, stad, terras, corfu, acharavi, hotspot, op corfu, mooiste, plekjes, op, corfu, mooiste plek op corfuu

 

 

olive wood acharavi corfu griekenland

souvenirs uit corfu

producten van corfu

armelle, acharavi, corfu